Student

Vare sig du är i början, mitten eller slutet av din utbildning så har du all anledning att besöka Systemvetardagen. Under dagen får du möjlighet att knyta värdefulla kontakter med representanter från 49 företag som alla är intresserade av IT-studenter. Ta chansen att diskutera val av inriktning eller uppsatsämne med personer i branschen eller varför inte ta tillfället i akt och presentera dig som en potentiell kandidat för rekrytering.

Som student på mässan får du:

 • Träffa potentiella arbetsgivare och knyta kontakter inom branschen
 • Värdefull branschinformation för framtida karriärval
 • Möjlighet att gå på kontaktsamtal hos de företag du är extra intresserad av
 • Fina goodiebags från de utställande företagen

Nytt för i år är vårt samarbete med Graduateland som kommer ge er möjlighet att delta i en virtuell mässa inför, under och efter mässan. Den virtuella mässan möjliggör för dig att komma förberedd till Systemvetardagen och på så sätt öka dina chanser till ett lyckat möte med företagen.

 1. Registrera dig för den virtuella mässan här
  Fyll i information som utbildning, arbetskompetens, erfarenhet och vilka jobbpreferenser du har. Du har även möjlighet att ladda upp ditt CV.
 2. Chatta med företagen
  Chatta och ställ frågor till de företag du anser intressanta. Chatten är öppen den 5-9 februari. Du kommer även ha möjlighet att ansöka om kontaktsamtal som kommer hållas under mässan.
 3. Kom till Systemvetardagen
  Träffa alla de 49 företagen som ställer ut. Mässan är öppen kl 10-16 den 7:e mars.
 4. Chatta vidare!
  Träffade du ett företag på mässan som du inte haft kontakt med tidigare? Den 8e mars kommer vi åter hålla den virtuella mässan öppen för chatt mellan kl 10-13. Starta en chatt med de företagen du fann intressanta under mässan för fortsatt kontakt.

Årets katalog är publicerad! På svenska och engelska! Här kan du läsa om företagen och vad de efterfrågade hos sina framtida kollegor.

Välkommen!