Företag

Systemvetardagen är ett utmärkt tillfälle för er att träffa och nätverka med framtidens IT-experter. I mars 2017 deltog 49 spännande företag och över 1500 nyfikna IT-studenter besökte mässan. Studenterna som deltar kommer främst från Stockholms universitet (Institutionen för data- och systemvetenskap, DSV), Kungliga Tekniska Högskolan (KTH), Uppsala universitet och Linköping universitet.

Som utställare har ni möjlighet att:

  • Exponera ert varumärke på en av Sveriges största arbetsmarknadsdagar för IT- och systemvetare
  • Träffa ambitiösa studenter och knyta värdefulla kontakter
  • Hålla enskilda intervjuer med studenter ni är extra intresserade av

I år arbetar vi för att öka interaktionen mellan studenter och arbetsgivare på Systemvetardagen. Nytt är vårt samarbete med Graduateland som kommer att ge er möjlighet att ställa ut i en virtuell mässa inför, under och efter mässan. Genom vår onlineportal kommer studenter få möjlighet att, under några veckors tid, skaffa sig mer information om alla deltagande arbetsgivare. Via en chattfunktion kan studenter kontakta dig som arbetsgivare för att, redan innan mässan, starta dialogen och lära sig mer om din verksamhet.

Upplägget kommer möjliggöra att du som arbetsgivare kan få en bättre kontakt med fler studenter redan innan mässan och dessutom direkt åtkomst studenters profiler och CV för en bättre uppföljning. På så vis kan vi skapa fler relevanta samtal och förbereda fler studenter. Du kan närsomhelst under perioden när det passar dig gå online och besvara studenternas frågor!

Intresserad? Välkommen att kontakta oss!